Skipakke Narvik

Narvikfjellet er ett av Skandinavias råeste skianlegg! Alpinanlegget starter i «bykjernen» ca. 200 meter over havet, og skiheisene tar deg opp til 1006 moh i løpet av 10-15 min. Den spektakulære utsikten fra toppen av Narvikfjellet er unik, da anleggets traseer nærmest ender i fjorden. Anlegget er både tilrettelagt for barnefamilier, nybegynnere, viderekommende samt off-piste entusiaster. Ut over dette består anlegget av en skishop med en liten hyggelig cafe, skiutleie med topp moderne utleieski, et godt prepperi og verksted, cafe med panoramautsikt, lavvoer og en luftig klatrepark.

Anlegget er både tilrettelagt for barnefamilier, nybegynnere, viderekommende samt off-piste entusiaster. Ut over dette består anlegget av en ski-shop med en liten hyggelig cafe, skiutleie med topp moderne utleieski, et godt prepperi og verksted, cafe med panoramautsikt, lavvoer og en luftig klatrepark.

Pris

1 600,- dobbeltrom (to pers)

Skipakken inkluderer

  • Overnatting i standardrom på Scandic Narvik
  • Frokost
  • 2 heiskort

Online bestilling

Legg inn Scandic Narvik, ønsket dato og bookingkoden 313SKIB i bookingmodulen. Du vil få beskjed umiddelbart om et rom er tilgjengelig.

Når kan jeg bo?

Tilbudet gjelder så lenge anlegget holder åpent, som regel fra slutten av november til medio mai.