Rom for studenter

Er du eller noen du kjenner på jakt etter studentbolig? På utvalgte hoteller tilbyr vi 30-dagers utleie av studentrom inkludert frokost og rengjøring i flere større studentbyer i Norden.bo trygt og komfortabelt

Et studentrom på Scandic er et trygt og behagelig sted å bo mens du leter etter bolig. Vi sørger for at du får en god start på dagen med en skikkelig hotellfrokost, og holder rommet ditt rent slik at du kan fokusere energien din på studiene.

Studentrom med frokost fra 8490 NOK per måned

Vi har et begrenset antall rom tilgjengelig på utvalgte hoteller i Norden og Tyskland, så ikke vent for lenge hvis du vil sikre deg et rom til studentpris! Vi ser frem til å se deg.

I Norge kan du bestille studentrom på følgende hotell

Scandic Holberg, Oslo

Scandic Grensen, Oslo

Scandic Solli, Oslo

Scandic Solsiden, Trondheim

Scandic Lerkendal, Trondheim

Scandic Grimstad, Grimstad

Scandic Hamar, Hamar

Scandic Kristiansand Bystranda, Kristiansand

Scandic Victoria Lillehammer, Lillehammer

Scandic Neptun, Bergen

Scandic Bergen City, Bergen

Scandic Byparken, Bergen (kun enkeltrom)

Scandic Stavanger Park, Stavanger

Scandic Rock City, Namsos

Scandic Bodø, Bodø

Scandic Alexandra Molde

Scandic Narvik

Scandic Alta

Slik fungerer det:

  • Du kan bestille et rom i minimum 30 netter om gangen, og opptil totalt 120 netter
  • Forsikre deg om at du legger nøyaktig 30 netter i bestillingen, da studentprisene bare vil vises for en bestilling på nøyaktig 30 netter.
  • Hver 30 dagers-bestilling er en egen bestilling, som må forhåndsbetales. Det kan ikke avbestilles og vil ikke bli refundert
  • Hvis du ønsker opphold i 60 dager, gjør du to separate 30 dagers-bestillinger og i 90 dager er det tre separate bestillinger
  • Dere kan bo én eller to personer på rommet, prisene er 8 490,- for én person og 10 500 for to personer
  • Studentprisen kan kun bestilles via Scandic sin nettside

Hva er inkludert?

Hvordan bestiller jeg?

Du trenger ikke en spesifikk bookingkode, bare velg destinasjon, 30 netters oppholdsperiode per bestilling og skriv inn ønskene dine i bestillingsmodulen. Klikk deretter på 'Se rom og priser'. Du får umiddelbart vite om det er tilgjengelige studentrom.

Det med liten skrift
Dette tilbudet er tilgjengelig til 30. april 2022 og gjelder kun for studenter. (Bo-perioden er frem til 30. april 2022). Du må vise studiebevis ved innsjekking. Hvis det bor to personer på rommet, må begge vise studiebevis. Du må være 18 år eller eldre. Prisen er avhengig av tilgjengelighet. Reservasjoner kan ikke refunderes og kan ikke endres eller kanselleres. Kreditt- / debetkortet ditt blir belastet ved bestilling. Moms er inkludert. For å holde prisene så lave som mulig, tjener ikke Scandic Friends-medlemmer poeng på dette spesialtilbudet. Selv om vi ikke forventer at det skal skje, forbeholder Scandic seg retten til å avslutte eller flytte oppholdet til et annet hotell med 7 dagers varsel. Frokost er inkludert bortsett fra i Tyskland.