Tusenfryd

Bestill overnatting med billetter til Tusenfryd - Norges største fornøyelsespark.Norges største fornøyelsespark med over 30 spennende attraksjoner, morsomme spill og en rekke butikker og spisesteder. Nå kan du bestille overnatting inkl. billetter på Scandic Fornebu, Scandic Oslo City og Scandic Byporten.

Tusenfryd har attraksjoner tilpasset alle aldersgrupper, deriblant berg- og dalbaner og karuseller, tømmerrenne, radiobiler, lekestativer og mye mer.

I Barnas Fryd og Frydskogen er det egne attraksjoner for de aller minste barna. Om sommeren er BadeFryd åpent med store sklier, basseng og plaskeområdet.

Hvordan bestiller jeg?

  • Bestilles på hotellene direkte eller på vårt nettsted ved bruk av bookingkoden TUSENFRYD
  • Tilbudet gjelder på ledig kapasitet

Det med liten skrift

Tusenfryd pakkepris på Scandic Fornebu, Scandic Oslo City og Scandic Byporten.
Gjelder for for opphold i weekender og inngang til Tusenfryd lørdager og søndager frem til 31. oktober, i tillegg til alle dager i uke 40 (4. - 10. oktober). Pakken gjelder for inngang én dag på Tusenfryd og kan kun bestilles på hotellet direkte eller på vårt nettsted. Bestillingen er ikke refunderbar og kan ikke endres. Betaling skjer i forbindelse med bestillingen. Frokost og billetter til Tusenfryd er inkludert i totalprisen.