Tusenfryd

Ta med familien til Norges største fornøyelsespark! Pakketilbud inkludert inngangsbilletter.Norges største fornøyelsespark med over 30 spennende attraksjoner, morsomme spill og en rekke butikker og spisesteder. Nå kan du bestille overnatting inkl. billetter på Scandic Fornebu, Scandic Sjølyst, Scandic Solli og Scandic Holmenkollen Park.

Tusenfryd har attraksjoner tilpasset alle aldersgrupper, deriblant berg- og dalbaner og karuseller, tømmerrenne, radiobiler, lekestativer og mye mer.

I Barnas Fryd og Frydskogen er det egne attraksjoner for de aller minste barna. Om sommeren er BadeFryd åpent med store sklier, basseng og plaskeområdet.

To områder i parken er oppgradert med nye attraksjoner, serveringssteder og butikker; Route 66 - Tusenfryds amerikanske småby og Expedition Kingdom - For alle eventyrere.

Hvordan bestiller jeg?

  • Bestilles på hotellene direkte eller på vårt nettsted ved bruk av bookingkoden TUSENFRYD
  • Tilbudet gjelder på ledig kapasitet

Det med liten skrift

Tusenfryd pakkepris på Scandic Fornebu, Scandic Sjølyst, Scandic Solli og Scandic Holmenkollen Park.
Pakken gjelder for inngang én dag på Tusenfryd og kan kun bestilles på hotellet direkte eller på vårt nettsted. Bestillingen er ikke refunderbar og kan ikke endres. Betaling skjer i forbindelse med bestillingen. Frokost og billetter til Tusenfryd er inkludert i totalprisen.