Gavekort på hotellopplevelse

Leter du etter en perfekt gave til en spesiell anledning, eller har du et fantastisk team som fortjener noe ekstra? Spre litt glede og gi bort et gavekort som inneholder en herlig hotellovernatting og deilig frokost for to, eller lag din egen hotellopplevelse.

Kjøp gavekort herGI ET gavekort og spre glede

  • Hotellovernatting med frokost for to personer i Superior rom - gjelder på valgfritt hotell i Norge i helger og ferier. Prisen du betaler for gavekortet er kr 1450. 
  • Hotellovernatting med frokost for to personer - gjelder på valgfritt hotell i Norge i helger og ferier. Prisen du betaler for gavekortet er kr 1250.
  • Gavekort til en verdi á kr 500 eller kr 1000
  • Gavekort med valgfri verdi fra kr 200,-
  • Gavekortet er ikke gyldig på Grand Hotel Oslo by Scandic og Hotel Norge på Scandic.

Gavekortene gjelder som betalingsmiddel på våre hoteller. Gavekortene er gyldig i 12 måneder etter innkjøpsdato og gjelder på alle våre hoteller i helger og ferier på ledig kapasitet. Gavekortets gyldighet kan ikke forlenges. Gavekortet blir sendt via e-post samme dag som du bestiller det. Gavekortet blir sendt til deg eller til den personen du ønsker skal motta det  - den perfekte gaven i siste liten. Hotellene har et begrenset antall rom satt av til gavekort-bestillinger, så vær rask!

Gavekort på hoteller i våre naboland

Her kan du bestille gavekort som er gyldige for herlige opplevelser i Sverige (svensk nettside), Danmark (dansk) og Finland (finsk).

Kjøp gavekort her