Nord-Norges perler

Velkommen til Nord-Norge! En magisk verden av vakre øyer, gigantiske fjorder, enorme sletter og dramatiske fjell. Landskapet i Nord-Norge er fylt av kontraster med sin uberørte og storslåtte natur. Hele det nordnorske landskapet er som skapt for oppdagere - og alle andre som vil berike livet med vakre og uforglemmelige opplevelser!

Innholdsrike Bodø

- Byen ved Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm

Et eldorado for dykkere og fiskere med sine store strømmer av torsk, sei, kveite, breiflabb og steinbit. Dra på havørnsafari og opplev de majestetiske fuglene mens de jakter fisk. Opplev Svartisen - Norge nest største isbre. Bodø by tilbyr golf, spa, kunstgallerier, mange kafeer og restauranter. Husk å besøke den vakre øya Kjerringøy - et tradisjonelt nordnorsk handelssted med 15 autentiske bygninger

Hoteller Bodø:

Majestetiske Nordkapp

- Stedet du aldri vil glemme
Nordkapp er et av de vakreste og mest dramatiske naturområdene i verden. Bli med i en konvoi til Nordkapp-platået midt på vinteren og du vil oppleve en spektakulær reise du aldri vil glemme. Nordkapphallen tilbyr en spektakulær panoramafilm, en restaurant med fantastisk utsikt, kaffebar, Aurora Borealis Bar og en unik suvenirbutikk. Om sommeren får du fra Nordkapp et unikt skue over den fantastiske midnattssolen.


Praktfulle Lofoten

- Noen av de vakreste øyene i verden

Parker bilen ved foten av fjellet og begynn å gå. De fleste av fjellene er lett tilgjengelige og klare for å utforskes. Gode fiskemuligheter, natursafari, kajakkpadling, surfing, golf og mye mer. Opplev de små fiskeværene, Lofotr Vikingmuseum, hvite strender, butikker og gallerier

Hoteller Lofoten

 


Fantastiske Tromsø

- Hovedstaden i Arktis

En moderne by omgitt av fantastisk natur med fjell, fjorder, øyer, nordlys om vinteren og midnattsol om sommeren. Byen har et livlig natteliv og bredt utvalg av restauranter, shopping-muligheter og museer. Bli med på hvalsafari, fjordcruise rundt Tromsø og øyene Sommarøya og Lyngen. Besøk den berømte Ishavskatedralen og ta en tur til Polarparken og møt ulv, brunbjørn, gaupe, fjellrev, elg, reinsdyr og andre dyr fra den polare fauna.

Hoteller Tromsø:

 

Unike Karasjok

- Hovedstaden til den samiske befolkning

Helt i den nordligste delen av Europa. Se gamle og autentiske håndverktradisjoner og hør det unike språket og levesettet leve side om side med moderne teknologi. Besøk Samisk senter for samtidskunst og håndverk og Det norske Sametinget med sin unike arkitektoniske stil. Bli med på nordlyssafari, kanopadling, guidet fiske- og fotturer i villmarken.

Hoteller nær/i Karasjok:
Andre flotte Scandic-hoteller i nord: