Opplev Nord-Norges perler

Velkommen til Nord-Norge! En magisk verden av vakre øyer, gigantiske fjorder, enorme sletter og dramatiske fjell. Landskapet i Nord-Norge er fylt av kontraster med sin uberørte og storslåtte natur. Hele det Nord-Norske landskapet er som skapt for oppdagere - og alle andre som vil berike livet med vakre og uforglemmelige opplevelser!

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Innholdsrike Bodø

- Byen ved Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm

Et eldorado for dykkere og fiskere med sine store strømmer av torsk, sei, kveite, breiflabb og steinbit. Dra på havørnsafari og opplev de majestetiske fuglene mens de jakter fisk. Opplev Svartisen - Norge nest største isbre. Bodø by tilbyr golf, spa, kunstgallerier, mange kafeer og restauranter. Husk å besøke den vakre øya Kjerringøy - et tradisjonelt nordnorsk handelssted med 15 autentiske bygninger

Hoteller Bodø:

Praktfulle Lofoten

- Noen av de vakreste øyene i verden

Parker bilen ved foten av fjellet og begynn å gå. De fleste av fjellene er lett tilgjengelige og klare for å utforskes. Gode fiskemuligheter, natursafari, kajakkpadling, surfing, golf og mye mer. Opplev de små fiskeværene, Lofotr Vikingmuseum, hvite strender, butikker og gallerier

Hoteller Lofoten

 


Fantastiske Tromsø

- Hovedstaden i Arktis

En moderne by omgitt av fantastisk natur med fjell, fjorder, øyer, nordlys om vinteren og midnattsol om sommeren. Byen har et livlig natteliv og bredt utvalg av restauranter, shopping-muligheter og museer. Bli med på hvalsafari, fjordcruise rundt Tromsø og øyene Sommarøya og Lyngen. Besøk den berømte Ishavskatedralen og ta en tur til Polarparken og møt ulv, brunbjørn, gaupe, fjellrev, elg, reinsdyr og andre dyr fra den polare fauna.

Hoteller Tromsø:

 

Unike Karasjok

- Hovedstaden til den samiske befolkning

Helt i den nordligste delen av Europa. Se gamle og autentiske håndverktradisjoner og hør det unike språket og levesettet leve side om side med moderne teknologi. Besøk Samisk senter for samtidskunst og håndverk og Det norske Sametinget med sin unike arkitektoniske stil. Bli med på nordlyssafari, kanopadling, guidet fiske- og fotturer i villmarken.

Hoteller nær/i Karasjok:


Majestetiske Nordkapp

- Stedet du aldri vil glemme

Nordkapp er et av de vakreste og mest dramatiske naturområdene i verden. Bli med i en konvoi til Nordkapp-platået midt på vinteren og du vil oppleve en spektakulær reise du aldri vil glemme. Nordkapphallen tilbyr en spektakulær panoramafilm, en restaurant med fantastisk utsikt, kaffebar, Aurora Borealis Bar og en unik suvenirbutikk. Om sommeren får du fra Nordkapp et unikt skue over den fantastiske midnattssolen.

Hoteller Nordkapp:

 

En smak av det arktiske Norge

Nordnorsk mat er svært enkel og velsmakende - ikke minst fersk! Nyt lokal mat og det beste sesongen har å tilby: vintertorsk, kokt sei, selvfanget kongekrabbe, multer, reinsdyrkjøtt som inntas i en samisk lavvo - og mye, mye mer ...Andre flotte Scandic-hoteller i nord: