Sommerens beste medlemspriser

Nå er de beste medlemsprisene for sommeren her! Fra 19. mai - 23. mai kan du bestille dobbeltrom fra kr 950 på utvalgte destinasjoner og ved ledig kapasitet. Bestill i dag!Bli klar for sommeren på ditt favoritt hotell

Nå har vi sommertilbud på overnatting for deg som er Scandic Friends-medlem. Du får rom fra kr 950 på våre hoteller og tilbudet gjelder for overnatting mellom 23. juni og 21. august.
Vær rask og bestill de beste sommerprisene allerede i dag, da tilbudet har begrenset med antall rom.

Kampanjetilbudet inkluderer:

  • Du trenger ikke bestillingskode, men må være medlem og bestille senest 23. mai.
  • Barn opp til og med 12 år bor gratis sammen med voksne
  • Vår prisbelønte frokost med økologiske produkter og fair trade kaffe
  • Som medlem i Scandic Friends bestiller du alltid til best pris på vår web, men nå har vi gjort det ekstra billig for deg. Er du fortsatt ikke medlem -  bli det nå, uten ekstra kostnad.

Kampanjens vilkår:

For denne kampanjen gjelder prisvilkår for Best price inkl frokost i perioden 19.- 23. mai 2022 på norske hoteller. For opphold i Sverige, Tyskland, Finland og Polen gjelder Change-betingelser.

Disse hotellene inngår ikke i kampanjen:
Scandic Kokstad, Scandic Helsfyr​ och Scandic Gardemoen (Norge), Scandic Kalmar Väst, Scandic Karlskrona, Scandic Hallandia, Scandic Oceanhamnen, Scandic Visby, Scandic Laholmen (Sverige). Danmark er ikke med på denne kampanjen.