Tilbring en helg i Helsinki

Helsinki er en ideell by for en avslappende helgetur! I denne kompakte byen er alt i nærheten, og det går raskt å komme seg fra et sted til et annet.

De beste tipsene for en helgetur

Fantastiske kulinariske opplevelser

Helsinkis restaurantkultur er allsidig og livlig. Nye restauranter etableres så ofte at selv lokale innbyggere stadig finner nye steder å spise. I tillegg til de gode restaurantene til kjente kokker og de trendy restaurantene i de forskjellige nabolagene, bør du holde utkikk etter gatemat og arrangementer rundt om i byen.

En flott kulturby

Det er mye å beundre i Helsinkis gater. Flotte bygninger i Jugendstil dominerer bylandskapet. Det er spennende å utforske bygningene og deres utallige detaljer rundt omkring i byen.

Det er en god idé å legge inn et besøk ved et av Helsinkis mange teatre under helgeoppholdet. Her finner du forestillinger på både store og små scener. Utallige festivaler og konserter arrangeres også i Helsinki, så det er en god idé å studere byens arrangementskalender nøye.

Det er over 80 museer i Helsinki. I tillegg til de mest kjente museene Ateneum og Kiasma, finnes det for eksempel mange museer som er etablert i gamle herregårder.

Overnatting i Helsinki

Scandic har fem hoteller med topp beliggenhet i Helsinki.