Tilbring en helg i Helsinki

Helsinki er en ideell by for en avslappende helgetur! I denne kompakte byen er alt i nærheten, og det går raskt å komme seg fra et sted til et annet.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

De beste tipsene for en helgetur

Fantastiske kulinariske opplevelser

Helsinkis restaurantkultur er allsidig og livlig. Nye restauranter etableres så ofte at selv lokale innbyggere stadig finner nye steder å spise. I tillegg til de gode restaurantene til kjente kokker og de trendy restaurantene i de forskjellige nabolagene, bør du holde utkikk etter gatemat og arrangementer rundt om i byen.

En flott kulturby

Det er mye å beundre i Helsinkis gater. Flotte bygninger i Jugendstil dominerer bylandskapet. Det er spennende å utforske bygningene og deres utallige detaljer rundt omkring i byen.

Det er en god idé å legge inn et besøk ved et av Helsinkis mange teatre under helgeoppholdet. Her finner du forestillinger på både store og små scener. Utallige festivaler og konserter arrangeres også i Helsinki, så det er en god idé å studere byens arrangementskalender nøye.

Det er over 80 museer i Helsinki. I tillegg til de mest kjente museene Ateneum og Kiasma, finnes det for eksempel mange museer som er etablert i gamle herregårder.

Overnatting i Helsinki

Scandic har fem hoteller med topp beliggenhet i Helsinki.