Bestill overnatting

Restaurantinteriør, Scandic The Reef
Restaurantinteriør, Scandic The Reef Restaurantinteriør, Scandic The Reef Restaurantinteriør, Scandic The Reef Restaurant, Scandic The Reef
Tilbake til hotell

Restaurant Det Gule Pakhus

Nyt en deilig middag i en uformelle og klassiske omgivelser på Det Gule Pakhus.

I Det Gule Pakhus kan du nyte en avslappende middag med familie, venner og kolleger. Det Gule Pakhus har beholdt den rustikke settingen i en original historisk bygning, og atmosfæren forsterkes av de synlige tredragerne og den gamle vinkjelleren.

Menyen er basert på vår kjærlighet for lokale og sesongbaserte råvarer, og du kan være sikker på at hver rett vi serverer er laget med en kombinasjon av vår lidenskap for mat og utmerkede råvarer av høy kvalitet. Servitørene våre anbefaler gjerne en god vin fra vinkjelleren, eller en øl fra det enorme utvalget vårt av øl på flaske og fat.

Restauranten har en tilbakelent og uformell atmosfære, og du er velkommen innom enten du er gjest på hotellet eller bare ønsker en god middag like ved Frederikshavn sentrum.

Spesielt sommertilbud

I løpet av sommeren har vi et spesialtilbud på en 2-retters middag servert i Det Gule Pakhus.

Pris: 199 DKK
Menyen varierer, men vil alltid ha fisk som hovedrett og en dessert inspirert av sesongens frukt og bær. Book bordet ditt på dinnerbooking.dk.

Serveres hver dag fra 17:30 til 21:00.

*Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i åpningstidene i forbindelse med spesielle arrangementer, ferieperioder og høytider.

Åpningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 12:00-15:00
Dinner: Mon-Thu 17:30-21:30, Fri-Sat 18:00-21:30, Sun 16:30-21:00