Bestill overnatting

Restaurantinteriør, Scandic The Reef
Restaurantinteriør, Scandic The Reef Restaurantinteriør, Scandic The Reef Restaurantinteriør, Scandic The Reef Restaurant, Scandic The Reef
Tilbake til hotell

Restaurant Det Gule Pakhus

Nyt en deilig middag i en uformelle og klassiske omgivelser på Det Gule Pakhus.

I Det Gule Pakhus kan du nyte en avslappende middag med familie, venner og kolleger. Det Gule Pakhus har beholdt den rustikke settingen i en original historisk bygning, og atmosfæren forsterkes av de synlige tredragerne og den gamle vinkjelleren.

Menyen er basert på vår kjærlighet for lokale og sesongbaserte råvarer, og du kan være sikker på at hver rett vi serverer er laget med en kombinasjon av vår lidenskap for mat og utmerkede råvarer av høy kvalitet. Servitørene våre anbefaler gjerne en god vin fra vinkjelleren, eller en øl fra det enorme utvalget vårt av øl på flaske og fat.

Restauranten har en tilbakelent og uformell atmosfære, og du er velkommen innom enten du er gjest på hotellet eller bare ønsker en god middag like ved Frederikshavn sentrum.

Torsdagstilbud: Fisk og skalldyrbuffet inkludert dessert og frukt

Pris: Voksne – DKK 235 (barn under 14 år, DKK 149)

Hver torsdag kan du nyte et vell av unike sjømatspesialiteter på Det Gule Pakhus. Med sesongens beste utvalg av fisk og skalldyr kan rettene på buffeten endres avhengig av dagens fangst. På buffeten finner du uansett alltid fem varme og fem kalde sjømatretter, i tillegg til et utvalg fisk- og skalldyrsupper.

Fisken og skalldyrene på buffeten leveres av den lokale leverandøren vår, Strandby Fisk. Det er derfor du også kan stole på at det meste av sjømaten kommer fra en bærekraftig sjømatleverandør som arbeider i overensstemmelse med MSCs miljøstandard for fiske.

Dette tilbudet er tilgjengelig hver torsdag fra kl. 18.00 til 21.00*

Bestill bord på telefon: +46 20 69 32 82 eller gjennom dinnerbooking.dk

Søndagstilbud: Spis «Stek ad libitum» (spis så mye stek du vil) av dansk Angus-kjøtt

Pris kun DKK 179! (Barn under 13 år spiser for halv pris)

Hver torsdag inviterer vi deg til å spise så mye stek du vil på Restaurant Det Gule Pakhus. Med kvalitetskjøtt fra danske Angus-produsenter er du garantert et stykke ekstraordinært mørt kjøtt fra frittgående kveg.

Glem den klassiske buffeten! Vi serverer maten din ved bordet. Du har fritt valg mellom to typer kjøtt, og som tilbehør kan du velge mellom to typer poteter og to typer saus. Du kan også glede deg over salatbuffeten som ligger midt i restauranten. Du kan spise så mye du vil, bare gi oss beskjed, så kommer servitøren med en ny tallerken.

Tilbudet er tilgjengelig hver søndag fra kl. 17.30 til 21.00*

Bestill bord på telefon: +46 20 69 32 82 eller gjennom dinnerbooking.dk

*Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i åpningstidene i forbindelse med spesielle arrangementer, ferieperioder og høytider.

Åpningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 12:00-15:00
Dinner: Mon-Thu 17:30-21:30, Fri-Sat 18:00-21:30, Sun 16:30-21:00