Tilbake til hotell

Parkering – ankommer du med bil?

Vi tilbyr overnattingsgjestene våre gratis parkering i garasjen vår under hotellet. Gjester som ikke overnatter betaler en liten avgift.

Scandic Eremitage tilbyr overnattingsgjestene gratis parkering i garasjen under kjøpesenteret Lyngby Storcenter.

Hvordan finne garasjen

Parkeringsregler fra 15. oktober 2021

Alle biler som kjører inn i parkeringskjelleren under hotellet og Lyngby Storcenter blir automatisk fotoregistrert av parkeringssystemet.

Scandic Eremitage tilbyr gratis parkering for overnattende gjester, forutsatt at du registrerer bilens bilskilt på iPads som er satt opp i resepsjonen, ved innsjekking på hotellet.

Vær oppmerksom på at Scandic Eremitage ikke har noe å gjøre med parkeringssystemet eller parkeringsavgift. Scandic dekker ikke gebyrer i forbindelse med glemt registrering, overskridelse av parkeringsperioden eller feil registrering.

For gjester som ikke overnatter, sjekk ut på terminalene i parkeringskjelleren. Lyngby Storcenter tilbyr 1 time gratis parkering, deretter 6 DKK per person. halvtime.

Store kjøretøy

Maksimal høyde på kjøretøy i garasjen er 1,80 meter. Kjøretøy som overskrider denne høyden må parkere i parkeringshuset til venstre for egen regning - inngang fra Klampenborgvej. Det finnes også utendørsparkering på Firskovvej, omtrent 400 meter fra hotellet.

Gjester som ikke overnatter

Prisen for gjester som ikke overnatter er DKK 6 per påbegynte 30 minutter (første time er gratis) mandag-lørdag. Søndag er gratis

Kontakt hotellet direkte for mer informasjon.

Garasje (Lyngby Storcenters P-kælder)

  • Antall ladestasjoner for elbiler: 4
  • Vennligst kontakt hotellet for priser på lading.
  • Parkering kan forhåndsreserveres: Nei
  • Antall parkeringsplasser: 3000
  • Avstand til hotellet: 0 m
  • Adresse: Lyngby Storcenter - Klampenborgvej 230
  • Gratis parkering