Tilbake til hotell

Parkering – ankommer du med bil?

Vi tilbyr overnattingsgjestene våre gratis parkering i garasjen vår under hotellet. Gjester som ikke overnatter betaler en liten avgift.

Scandic Eremitage tilbyr overnattingsgjestene gratis parkering i garasjen under kjøpesenteret Lyngby Storcenter.

Hvordan finne garasjen

Parkeringsregler fra og med 16. januar 2019

Fra og med 16. januar 2019 vil bilskiltet på alle kjøretøy som kjører inn i parkeringshuset bli fotografert.

Scandic Eremitage tilbyr gratis parkering for overnattingsgjester, gitt at de registrerer skiltnummeret med en parkeringskode på Apcoa Flows nettsted eller på nettbrettet i resepsjonen.

Be om parkeringskoden i resepsjonen. Registrering er nødvendig for å kunne kjøre ut av parkeringen og registreringen må skje i løpet av den første timen etter at du har parkert bilen. Husk at hvis du utvider oppholdet, må du også utvide bilregistreringen.

Merk at Scandic Eremitage ikke styrer parkeringsprisene. Parkering, registrering og validering av parkeringen er gjestens ansvar. Scandic Eremitage dekker ikke eventuelle gebyrer i forbindelse med glemt registrering, overskredet valideringsperiode eller feil i registreringen.

Store kjøretøy

Maksimal høyde på kjøretøy i garasjen er 1,80 meter. Kjøretøy som overskrider denne høyden må parkere i parkeringshuset til venstre for egen regning - inngang fra Klampenborgvej. Det finnes også utendørsparkering på Firskovvej, omtrent 400 meter fra hotellet.

Gjester som ikke overnatter

Prisen for gjester som ikke overnatter er DKK 6 per påbegynte 30 minutter (første time er gratis) mandag-lørdag. Søndag er gratis

Kontakt hotellet direkte for mer informasjon.

Garasje (Lyngby Storcenters P-kælder)

  • Antall ladestasjoner for elbiler: 4
  • Vennligst kontakt hotellet for priser på lading.
  • Parkering kan forhåndsreserveres: Nei
  • Antall parkeringsplasser: 3000
  • Avstand til hotellet: 0 m
  • Adresse: Lyngby Storcenter - Klampenborgvej 230
  • Gratis parkering