Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Eremitage, bar
Scandic Eremitage, bar
Tilbake til hotell

Bar

Slapp av i sofaene eller skinnstolene i baren på Scandic Eremitage.

Bordbestilling restaurant

+45 45 88 77 00

Nipp til et forfriskende glass mens du slapper av i baren på Scandic Eremitage. Synk ned i en sofa med en god bok, eller kos deg med venner i baren. I denne baren kan du se sport på TV, eller bestille et smakfullt måltid fra à la carte-menyen til restaurant Galleri.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Fri 12:00-23:00, Sat-Sun Closed (Opening hours during Christmas and New Year (Dec. 22nd - Jan. 1st.): Mon-Sun Closed)