Scandic Upplandsgatan

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Trening og helse

Vi samarbeider med Treningspuls, et lokalt treningssenter. Her kan du trene gratis, både individuelt og i gruppetimer, når du bor hos oss.

Treningspuls tilbyr et fullt utstyrt treningssenter, og et bredt utvalg av gruppetimer med alt fra kardio- til yogatimer. Treningspuls ligger på Klarabergsviadukten 70, ved siden av Stockholm sentralstasjon.

Kontakt hotellresepsjonen for å få et kort som gir gratis adgang til treningsrommet.

Merk! Treningsrommet er stengt på søndager.

Treningsrom

Vanlige åpningstider: 06:00 - 22:30
Åpningstider helg: 06:00 - 22:30
Avstand til treningssenter: 750