Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Bo i stil i sentrum, bare få skritt unna gode shoppingmuligheter. Ta en spasertur langs Drottninggatan eller ta bussen til Stureplan. Loungen vår er ideell for møter utenfor kontoret, eller en avslappet after-work-samling med venner.

Read more about Scandic Upplandsgatan

Våre hotellrom er moderne og fulle av smarte løsninger, som for eksempel dimmer og regndusj på badet, og en skuff under sengen til bagasjen din. Nyt en god natts søvn i den komfortable sengen, som er stor nok til to. Heng klærne dine på de praktiske knaggene og kleshengerne. Det er hverken skrivebord eller lenestol på rommet, men den komfortable, store loungen vår er spesialtilpasset med tanke på komforten til gjestene våre som reiser i forbindelse med forretning, arbeid eller møter.

Vi serverer frokost og en à la carte-middag, i tillegg til kaffe og noe godt å drikke, i den kombinerte loungen og restauranten vår. Vår SHOP er alltid åpen hvis du er sulten på noe godt. Praktisk gateparkering er tilgjengelig rett utenfor hotellet.

Rett utenfor hotellet finner du alt fra hyggelige lokale bistroer til kulinariske opplevelser på gourmetrestauranter. Stikk innom resepsjonen, vi hjelper deg gjerne med å velge restaurant og bestille bord. Vår nærhet til Stockholms sentralstasjon gjør det enkelt å nå mange spennende destinasjoner til fots, med buss eller T-bane. Spaser til Gamla Stan eller gå på shopping på Kungsgatan, Drottninggatan eller Hötorget. Norra Latin konferansesenter ligger rett rundt hjørnet. Du er nær Stureplan med mange restauranter, barer og nattklubber, i tillegg til eksklusiv shopping.

4.0 769 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Upplandsgatan Telefon

+46 851736600

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Upplandsgatan Adresse

Upplandsgatan 4
Stockholm

Scandic Upplandsgatan