Bestill overnatting

Bo i stil i sentrum, bare få skritt unna gode shoppingmuligheter. Ta en spasertur langs Drottninggatan eller ta bussen til Stureplan. Loungen vår er ideell for møter utenfor kontoret, eller en avslappet after-work-samling med venner.

Read more about Scandic Upplandsgatan

Våre hotellrom er moderne og fulle av smarte løsninger, som for eksempel dimmer og regndusj på badet, og en skuff under sengen til bagasjen din. Nyt en god natts søvn i den komfortable sengen, som er stor nok til to. Heng klærne dine på de praktiske knaggene og kleshengerne. Det er hverken skrivebord eller lenestol på rommet, men den komfortable, store loungen vår er spesialtilpasset med tanke på komforten til gjestene våre som reiser i forbindelse med forretning, arbeid eller møter.

Vi serverer frokost og en à la carte-middag, i tillegg til kaffe og noe godt å drikke, i den kombinerte loungen og restauranten vår. Vår SHOP er alltid åpen hvis du er sulten på noe godt. Praktisk gateparkering er tilgjengelig rett utenfor hotellet.

Rett utenfor hotellet finner du alt fra hyggelige lokale bistroer til kulinariske opplevelser på gourmetrestauranter. Stikk innom resepsjonen, vi hjelper deg gjerne med å velge restaurant og bestille bord. Vår nærhet til Stockholms sentralstasjon gjør det enkelt å nå mange spennende destinasjoner til fots, med buss eller T-bane. Spaser til Gamla Stan eller gå på shopping på Kungsgatan, Drottninggatan eller Hötorget. Norra Latin konferansesenter ligger rett rundt hjørnet. Du er nær Stureplan med mange restauranter, barer og nattklubber, i tillegg til eksklusiv shopping.

4.0 812 anmeldelser fra TripAdvisor

Closed during summer
Scandic Upplandsgatan is closed between June 1 - August 31. In the meantime we'd like to recommend Scandic Norra Bantorget next doors. When we open September 1 we will serve a breakfast buffet during your stay. You can also ask for an individually packaged breakfast if you prefer.

Finn veien hit

Scandic Upplandsgatan Telefon

+46 851736600

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Upplandsgatan Adresse

Upplandsgatan 4
Stockholm

Scandic Upplandsgatan