Nye hoteller og destinasjoner

Som den største hotellkjeden i Norden kan vi tilby deg en rekke valg blant våre 230 hoteller i 6 land! Våkn opp uthvilt og avslappet praktisk talt ved alle destinasjoner fra Nordkapp til Berlin. Velkommen til oss!Sommerlig utsikt over Stockholms vakre skjærgård med Det kongelige Slott i bakgrunnen

Det har blitt lettere å reise rundt i Nord-Europa!

Velg en destinasjon og plukk ut ditt favoritthotell, enten det er i en livlig storby eller i mer rolige og naturskjønner omgivelser du vil bo.

Få hver 10. natt gratis

Med 230 hoteller i seks land, har du mange komfortable senger å velge mellom. Hvis du i tillegg er medlem i Scandic Friends, bor du hver 10. natt gratis og får 20 % rabatt på restaurantene våre i helgene.

Ta deg en landeveistur og stopp på et av våre nyoppussede hotell for lunch

Våre landeveishoteller i Sverige har gjennomgått en større renovering og fremstår nå i ny drakt. Så hvis du er på veien og trenger en strekk på bena og en god matbit - velkommen inn!

Vi liker familier og de liker oss! 

Vi tar dessuten litt ekstra vare på barna, slik at du kan slappe av enda mer når du bor hos oss. Alle barn under 13 år kan overnatte uten kostnad på Scandic.

 En rekke alternativer

Start dagen med vår prisbelønnende frokostbuffet, før du gjør deg klar for en spennende dag på en ny destinasjon, eller gled deg til en dag med shopping og god mat i din favorittby. Vi dekker hele Norden, i tillegg til Tyskland, Polen og Belgia.